IDE NA KEMOTERAPIJE

ŽIVOTNA DRAMA ZVIJEZDE SERIJE BEVERLY HILLS Omiljenoj Brendi dijagnosticirali tešku bolest, doktoru se možda javila prekasno...

Menadžer je bio zadužen za njene financije, a godinama joj nije uplaćivao zdravstveno osiguranje pa je otišla liječniku kad je rak već metastazirao
 Getty Images

Shannen Doherty (44), koja se proslavila ulogom Brende Walsh u teen seriji Beverly Hills 90210, otkrila je da ima rak dojke, piše TMZ.

Glumica je doznala da ima tešku bolest u ožujku i otad odlazi na kemoterapije, a vjerojatno će morati i na mastektomiju.

U tijeku svoje zdravstvene drame optužila je bivšeg menadžera da je dijelom kriv za njezinu bolest jer je prekasno otišla liječniku. Naime, on je bio zadužen za njezine financije, a godinama joj nije uplaćivao zdravstveno osiguranje bez njezina znanja.

Kada se situacija napokon sredila, Shannon je otišla na pregled i saznala da je rak metastazirao.

Doherty je u popularnom Beverly Hillsu glumila od 1990. godine. Pojavila se u četiri sezone, a onda je njezin lik otišao studirati u London. Iako je trebala izostati iz serije samo jednu epizodu, nije se nikada više pojavila te je njezin lik zamijenila Tiffani Amber Thiessen.

Nakon toga je većinom glumila bez većeg uspjeha. Pokrenula je vlastiti reality show, ali je ugašen nakon nekoliko epizoda.

Zbog problema s alkoholom, 2001. osuđena je na 10 dana zatvora ili 20 dana korisno društvenog rada.

Nekoliko se puta slikala gola za magazin 'Playboy'. 'Zločesta djevojka', kako je mediji nazivaju zbog svog burnog temperamenta, trenutno je u trećem braku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 03:34