NISKI UDARAC BRADONJE

OVO JE MORALO BOLJETI! Pogledajte kako je Harden šutnuo Kralja Jamesa po njegovim 'draguljima'

I dok je ključni trenutak utakmice bio Jamesov izlazak na liniju slobodnih bacanja 4 sekunde prije kraja utakmice (promašio je oba), najprljaviji je bez sumnje Hardenovo udaranje Jamesa

James Harden je izašao kao pobjednik iz duela sa LeBronom Jamesom nakon što su njegovi Rocketsi svladali LeBronove Cavse.

Obojica košarkaša ozbiljno kotiraju u raspravama o MVP-u lige (plus Curry iz Warriorsa) te ne treba sumnjati da će utakmica Houstona i Clevelanda poslužiti dežurnim analitičarima kao novi argument u 'tko je bolji raspravi'.

I dok je ključni trenutak utakmice bio Jamesov izlazak na liniju slobodnih bacanja 4 sekunde prije kraja utakmice (promašio je oba), najprljaviji je bez sumnje Hardenov udarac. U borbi za loptu bek Houstona pao je na parket te nogom šutnuo 'Kralja' Jamesa tamo gdje najviše boli - u njegove 'dragulje', da se izrazimo metaforom.

Prvi igrač, trener i GM Cavsa (LeBron utjelovljuje sve u jednom kao siva eminencija, ako ne već javno) napravio je bolnu grimasu i krenuo pokazati Hardenu što ga ide, ali su ga na vrijeme zaustavili suigrači. I bolje tako, budući da je LeBronov izraz lica odavao želju da malo pobriše parket s popularnim bradonjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 04:02