KOBNI ZADNJI TRENING

ADEMI OTPAO ZA PSV! Leko starta u Eindhovenu, Sammir ponovno 'lažna špica'

Zadnji je put Leko u europskoj utakmici u prvih 11 bio još u kolovozu 2012. u prvom susretu protiv Maribora u Maksimiru
 Damir Krajač/CROPIX

Bez problema ipak nije moglo. Iako se činilo da će Dinamo u Eindhoven krenuti kompletan, osim Husejinovića koji je jučer uspješno operiran i vratara Sandomierskog, zadnji zagrebački trening donio je novu ozljedu. Arijan Ademi već je u subotu, nakon susreta s Lokomotivom, osjetio zatezanje u aduktoru, izgledalo je da će se do utakmice oporaviti, međutim, nije izdržao i otpao je za utakmicu.

Njegovo mjesto na sredini terena zauzet će Jerko Leko, povratnik u udarnu momčad, koji je u zadnje vrijeme ponovno u sve ozbiljnijim planovima trenerskog trojca. Zadnji je put Leko u europskoj utakmici u prvih 11 bio još u kolovozu 2012. u prvom susretu protiv Maribora u Maksimiru.

Uz Leku će na sredini terena biti i Brozović i Antolić, a ispred njih, ne dođe li do promjena u zadnji trenutak, ona već poznata trojka iz europskih susreta Soudani - Fernandes - Sammir. Tako će oporavljeni Sammir opet zaigrati 'lažnu špicu'. U Beču je funkcioniralo dobro, u Sofiji baš i ne, ali je zato protiv PSV-a u prvoj utakmici ta ideja opet 'upalila', premda je izostala realizacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:02