BORBA ZA LIGU PRVAKA

'AMATERI? KAKVI AMATERI? U MOM RJEČNIKU NE POSTOJI TAJ IZRAZ' Ivo Pinto respektira Luksemburžane

 Ronald Gorsic / CROPIX

Kako Dinamovi nogometaši gledaju na sudar s prvakom Luksemburga? Naravno da svi vjeruju u pobjedu.

- Želimo se vratiti s pobjedom, priču završiti već danas. Ja hoću u svakoj utakmici biti sve bolji i zabiti gol. Prošla sezona kad je Dudelange izbacio Red Bull Salzburg upozorenje, pa ih nećemo podcijeniti, igrat ćemo punim kapacitetima - kaže Duje Čop.

Zvonko Pamić danas bi trebao startati u udarnoj postavi. Doživio je tragediju, ali igra sve bolje...

- Dobro se osjećam, vraćam se u formu i očekujem sve bolje prezentacije. Vjerujem da ćemo danas pobijediti i osigurati 3. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Portugalac Ivo Pinto namrštio se kad smo mu rekli da Dinamo danas igra protiv amatera.

- Amateri? Kakvi amateri? U mom nogometnom rječniku ne postoji taj izraz. Oni su prvaci svoje države, igra se 11 na 11 i nisu se jednom dogodila iznenađenja. Amateri, profesionalci, prijatelji... Nema veze, uvijek se igra na pobjedu. Zar mislite da će se oni predati i gledati kako im zabijamo golove?! Respektiram svakog suparnika, uvijek dajem sve od sebe. Naravno da smo favoriti, ali to trebamo pokazati na terenu - kaže Pinto. Slično razmišlja i Ibanez:

- Igramo kvalifikacije Lige prvaka. Nema tu priče o amaterima. Fola je najbolja u Luksemburgu. Naravno, mi želimo igrati Ligu prvaka i ne dolazi u obzir ništa osim naše pobjede. Svaki dan mislimo o Ligi prvaka.

Je li ova momčad Dinama dovoljno dobra za Ligu prvaka?

- Apsolutno! Dinamo je momčad za Ligu prvaka. Dobili smo dobra pojačanja, vrhunski smo! Svi dečki koji su došli i mi koji smo tu već dugo smo gladni Lige prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:42