DRAMA U ZRAKOPLOVU

ĆIRO JE BIJESAN 'Šuker bi izabrao mene, ali u avionu je Mamić sve postrojio i rekao - Niko je najbolji za narod!

Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio da bude predsjednik - rekao je Ćiro
 Goran Mehkek/CROPIX

Izbor novog izbornika, naravno, nije mogao proći bez Ćire Blaževića. Legendarni hrvatski trener uvjeren je da je Šuker za utakmice dodatnih kvalifikacija htio uzeti upravo njega, ali da mu to Mamić nije dopustio.

- Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio da bude predsjednik - rekao je Ćiro u razgovoru za Soundset.

Prema Ćirinim riječima u zrakoplovu koji je putovao iz Glasgowa za Zagreb odvijala se prava mala drama.

- Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Govorio je "to je najbolje za narod". Tog Štimca jadnog su odj***i. Pa da imaju malo morala i Šuker i Mamić bi otišli. J***m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira! Nema regularnosti u hrvatskom nogometu dok je Mamić gazda. A kada nema regularnosti u sportu, onda sport nema svoju svrhu - poručio je Ćiro Blažević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:11