CVJETKOVIĆ U LONDONU

Daily Mail: Chelsea ispred Arsenala u utrci za Mandžukića

Daily Mail tvrdi da je Mandžukićev agent nedavno posjetio London, ali da nije razgovarao s čelnicima Arsenala, kao što se nagađalo, već s ljudima iz Chelseaja
 getty images

''Seljenje'' hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića po europskim klubovima traje i dalje. Daily Mail tako u petak tvrdi da je na ''pole-positionu'' Chelsea. Napadač Bayerna je prvi strijelac njemačke Bundeslige sa 17 golova. Svojim je igrama privukao pažnju mnogih klubova koji se nadaju da će Mandžukić sam zatražiti odlazak s Allianz Arene zbog dolaska konkurencije u liku Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

U svakom slučaju, Daily Mail tvrdi da je Mandžukićev agent nedavno posjetio London, ali da nije razgovarao s čelnicima Arsenala, kao što se nagađalo, već s ljudima iz Chelseaja. Jose Mourinho je prije nekoliko dana potvrdio da će na ljeto pojačati napad, a Daily Mail navodi da će klub sa Stamford Bridgea za Mandžukića morati platiti oko 25 milijuna eura za koliko ga je navodno Bayern spreman pustiti.

Ima li istine u ovoj priči, pokazat će tek ljetni prijelazni rok. Dodajmo tek da Mandžukićev ugovor s Bayernom vrijedi do 2016. godine, a izvršni predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge je prije nekoliko dana ponovio da je hrvatskom reprezentativcu ponuđeno produljenje suradnje, te da on nije pokazao želju za napuštanjem Münchena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:39