TRAŽENI VATRENI

HRVATSKI MERCATO Wolfsburg odbio ponudu Stokea za Olića, Milan zapeo za Matea Kovačića!

Inter je gradskom rivali nudio Kuzmanovića, ali u Milanu su rekli da žele Kovačića
 AFP

Engleski prvoligaš Stoke City dao je ponudu Wolfsburgu za hrvatskog reprezentativca Ivicu Olića (34), kojemu na kraju ove sezone ističe ugovor sa "vukovima", objavili su srijedu njemački mediji. No, sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs ističe da se nemaju namjeru odreći svog najboljeg strijelca.

Unatoč tome što ima 34 godine Olić je i ove sezone jednako ubojit kao i prije, pa je u Budensligi upisao 7 golova i 1 asistenciju, te je jedan od najzaslužnijih što je Wolfsburg na visokom petom mjestu prvenstvene ljestvice.

Tijekom iznimno uspješne karijere Olić je nastupao za Herthu, NK Zagreb, Dinamo, CSKA iz Moskve, Hamburger, Bayern, a od 2012 je u Wolfsburgu.

U posljednjih 11 godina stalni je član hrvatske reprezentacije, te je u 89 utakmica zabio 16 golova.

Milan odbio Kuzmanovića: 'U obzir dolaze samo Taider i Kovačić!'

AC Milan je odbio ponudu Intera, koji je nudio veznjaka Zdravka Kuzmanovića za napadača Alessandra Matrija, kazavši kako u obzir dolaze samo hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (19) ili Francuz Saphir Taider (21), objavili su u srijedu talijanski mediji.

No, teško da će se trener Intera Walter Mazzarri odreći Kovačića, koji je ove sezone u talijnaskom prvenstvu odigrao 18 utakmica, s tim da je 7 bio u početnoj postavi.

Trener Mazzarri trudi se što bolje ugrati veznjake Rickyja Alvareza i Matea Kovačića. "Puno radim sa Alvarezom i Kovačićem kako bi pokrivali jedan drugoga kad mijenjaju pozicije. Moraju usvojiti taktičke zamisli, a i iskustvo je važno", rekao je Mazzarri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 10:18