REMI SA ZADROM

IVANKOVIĆ TRAŽI NOVI PRISTUP 'Zadržali smo prvo mjesto, ali moramo biti odlučniji'

 Goran Mehkek / CROPIX

Zadar i Dinamo podijelili su bodove u Stanovima. Iako su gosti bili bolji i cijelo vrijeme imali inicijativu, nisu uspjeli doći do pogotka koji bi im donio važna tri boda.

- Što da kažem? Došli smo u Zadar s namjerom da uzmemo sva tri boda i da dobro igramo da ne ugrozimo našu pobjedu. Stvorili smo, rekao bih, veliki broj prilika. Tri puta smo izlazili sami pred golmana. Čak je prema nekim informacijama bio regularan i onaj gol koji je poništen zbog zaleđa. U svakom slučaju zadržali smo svoje mjesto na ljestvici i bod prednosti u odnosu na pratnju. Ali mi moramo biti agresivniji, odlučniji, čini se da je nedostajala naša kolektivna igra, puno se se išlo na individualna rješenja , međutim, nama je falio taj brži pas i čeka nas posao. - kazao je trener Dinama Branko Ivanković.

Za razliku od Ivankovića, trener Zadra Ferdo Milin zadovoljan je rezultatom i pristupom svojih igrača:

- Čestitam mojim momcima što su izdržali pritisak Dinama , bili su puno bolji od nas i imali su dosta šansi. U pojedinim segmentima se doro vidjelo koliko su kvalitetniji, međutim, moramo biti i te kako zadovoljni bodom. Imamo nekoliko novih igrača i potrebno je vrijeme za uigravanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:40