ČEKA SE NOVI VRATAR

KREŠIĆ DOGOVORIO UVJETE S MAMIĆEM Jurčić presretan: 'Dario je oduvijek bio naš prvi izbor'

Zasad je jedini problem Lokomotiv iz Moskve koji ne želi potpisati raskid ugovora dok ne pronađe adekvatnu zamjenu za Krešića
 Boris Kovačev / CROPIX

Luksemburški amateri bili su posljednja prilika Dinamu za trening. A “modri” su upravo tako i odigrali. I dok su protiv Fole Eche još i mogli igrati u leru, s takvom strategijom protiv Šerifa neće ići. Mogli bi ostati bez Uefinih milijuna i play offa Lige prvaka koji znači Dinamov ples u Europi do prosinca. Činjenica je da ljudi traže spektakl u svakoj utakmici, ali “modri” su zaslužili malo kredita, iako se oni u Maksimiru tope kao sladoled na suncu.

Dan poslije Fole Zdravko Mamić je skinuo pitanje Pabla Migliorea s dnevnog reda. Argentinac je izašao iz njegova ureda s raskidom ugovora. Do kraja tjedna bi El Loco trebao biti u avionu za Buenos Aires, a sve nam se čini kako je incident na treningu bio dio većeg scenarija Pabla Migliorea koji je za konačni cilj imao otpusno pismo. Naime, medijima u domovini je izjavio da mu je teško u Zagrebu i da se brine za bolesnog oca.

- Srce kaže jedno, a glava drugo. Ne mogu više tako - pojadao se Migliore otkrivši kako mu menadžer traži klub u Argentini. Iz Zagreba nosi sjećanje na trofej Superkupa i dvomjesečnu plaću...

U Maksimiru sasvim sigurno neće pustiti suzu s obzirom na to da su mu već pronašli zamjenu.

- Dario Krešić je ionako bio naš prvi izbor. I prije Jana Muche, Pabla Migliorea i svih onih koji su se spominjali u kontekstu Dinama - kazao nam je nakon Fole trener Dinama koji ne bi imao ništa protiv toga da Krešića već danas vidi na treningu u Maksimiru. Slično razmišlja i sam Krešić koji je dogovorio sve uvjete s Mamićem.

Zasad je jedini problem Lokomotiv iz Moskve koji ne želi potpisati raskid ugovora dok ne pronađe adekvatnu zamjenu za Krešića, ali to je pitanje trenutka. U Dinamu se nadaju da će se cijela priča riješiti do kraja tjedna kako bi se Krešić mogao registrirati već za prvu utakmicu sa Šerifom koja se igra u utorak na Maksimiru.

Doduše, Jurčić ima i Olivera Zeleniku, ali bilo bi doista hrabro ući u europsko kreševo s neiskusnim vratarom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:48