SUTRA PROTIV OSIJEKA

MAMIĆ OSTAJE TRENER? 'Igrači su vidjeli Zdravka i Magatha na kavi, pa su mi slali poruke 'Zoki ostani'

 Srdjan Vrancic / CROPIX

Zoran Mamić je na pressici uoči utakmice Dinama i Osijeka u nedjelju u 15 sati natuknuo kako bi mogao i nakon kraja jesenskog dijela ostati na klupi Modrih.

- Zna se moj stav. Rekao sam već da me sve više privlači što sam više unutra, ali ne mogu reći da smo donijeli konačnu odluku hoću li ili neću biti trener. Nismo o tome niti razgovarali... Pričamo o pojačanjima, stanju u momčadi i kako izvući maksimum iz ove polusezone, a to znači dobiti sve do kraja. O treneru ćemo pričati nakon 18. prosinca i vidjeti kako dalje.

Kako god bilo, stav igrača se zna. Oni su za Mamića.

- Naravno da mi to puno znači. Sjećam se iz Eindhovena kada su neki igrači u šetnji prošli pored kafića gdje su pričali Zdravko i Felix Magath pa su mi nakon toga slali poruke kao "Zoki ostani", "Nemoj nas ostavljati" i slične. Kažem, lijepo je kada te momčad prihvati i želi. Imamo odličan odnos, a to nije niti teško kada igrači ispunjavaju većinu zadataka koje stavimo pred njih.

Modre sutra čeka domaći ogled protiv predzadnje momčadi lige.

- Želimo ostati prvi na ljestvici, dobiti utakmicu i potvrditi formu iz posljednjih utakmica. Cijenimo sve momčadi u našoj ligi pa tako i Osijek koji ima mladu ekipu iz njihovog pogona i nikako ih ne smijemo podcijeniti te ćemo dati maksimum. Ipak, Dinamo u prvenstvu nikada ne ide "samo" na pobjedu iako je to primarni cilj nego želimo nastaviti kontinuitet dobrih igara i forme koju smo demonstrirali u posljednjim utakmicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 02:22