NIKO JE NAJBOLJI

Modrić skrivio 11-erac, Kranjčar najbolji Hrvat kola

 AFP

Skrivljeni jedanaesterac Luku Modrića gurnuo je u niz slabo ocjenjenih Tottenhamovih nogometaša. Za svoju je izvedbu protiv Sunderlanda, u 3-1 porazu, Niko Kranjčar dobio bolje ocjene engleskih medija.

Na Stadionu svjetla domaćin je bio uvjerljiv, te je, uz pobjedu Manchester Cityja, Tottenham kliznuo na peto mjesto ljestvice. Vedran Ćorluka (ozljeda gležnja) nije nastupio za Spurse za koje je Modrić odigrao svih 90, a Kranjčar drugih 45 minuta utakmice.

The Times je Modrića vrednovao slabom četvorkom, dok je Kranjčaru dao ocjenu šest. Sličnog razmišljanja bio je i izvjestitelj Sky Sporta koji je Modrića ocijenio peticom, a Kranjčaru dao sedmicu.

Dodajmo da je Times odlučio ostaviti neocjenjenim Ivana Klasnića (ušao u 57. minuti u 1-0 porazu Boltona od Aston Ville), a da mu je Sky dao šesticu. Posljednjih desetak minuta nastupa Nikole Kalinića u 0-0 remiju Blackburna kod Portsmoutha također je prošlo bez ocjene.

Eduardo da Silva odigrao je uvodnih 79. minuta za Arsenal koji je golom Nicklasa Bendtnera u četvrtoj minuti sudačke nadoknade svladao Wolverhampton 1-0. Hrvatski napadač i u Timesu i Sky Sportu dobio je slabu peticu.

Ovog su vikenda u Premiershipu igrane utakmice 33. kola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:23