RIJEČ TRENERA

NAVIJAČI UZELI NA ZUB HALILOVIĆA Jurčić brani mladu zvijezdu: 'Alen počinje sazrijevati'

Drago mi je što je na stadion došlo ovoliko navijača, no, nažalost, ostali smo im dužni - iskreno je kazao Krunoslav Jurčić
 Nenad Dugi / CROPIX

Krunoslav Jurčić bio je po završetku utakmice zadovoljan rezultatom, ali ne i načinom igre njegovih igrača protiv Fole. Jednostavno, igrači su podbacili, iako se pamti rezultat...

- Za nas je ovo bila rezultatski uspješna etapa i zadovoljan sam rezultatom. Prigodu su dobili neki igrači koji će u budućnosti imati manju minutažu, a oni šansu nisu iskoristili. Naravno da bih volio da smo igrali ljepše, stvarali više prigoda i imali više vica u igri. Drago mi je što je na stadion došlo ovoliko navijača, no, nažalost, ostali smo im dužni - iskreno je kazao Krunoslav Jurčić te se okrenuo budućem suparniku:

- Nije me iznenadio prolaz Šerifa, mnogo su bolja momčad od Sutjeske. Moldavci su drugačija momčad nego prošle godine.

Što se događa s Alenom Halilovićem? Publika ga je očito uzela na zub...

- On počinje sazrijevati. Halilović se mora nositi s problemima koje nosi igranje u Dinamu. Namjerno ga guram jer želim da se bori i kali na takav način. Svaka minuta će mu dobro doći. A kao igrač mora sazrijeti i kada mu publika plješće i kada mu zviždi.

Trener Modrih osvrnuo se i na najnoviji "slučaj Migliore"...

- Migliore nije prisustvovao našem treningu, pa nije ni konkurirao za ovaj dvoboj. Naravno da će biti kažnjen prema klupskom pravilniku. Ne znam sve detalje, ali on kod mene nije tražio raskid ugovora. Sa sinom se ne dolazi na trening. Ne znam što će dalje biti s njim.

Pred vama su sada i neočekivani vratarski problemi...

- Problem je očit, ali i momčad i ja vjerujemo u Zeleniku. I to je kraj priče. Ako dođe novi golman, vidjet ćemo, ali sada ne želim trošiti energiju gdje ne treba. Prijelazni rok i dalje traje - mirno je zaključio Krunoslav Jurčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:33