POTRES MOZGA

NIKOLA VLAŠIĆ TRI TJEDNA 'OUT' Posuđeni igrač Hajduka razbio glavu najtalentiranijem Splićaninu

Nezgoda je još neobičnija kada se zna da je nastradao u sudaru s igračem svog kluba, jer Matej Jonjić je nogometaš Hajduka na posudbi u Osijeku
 Nikola Vilic / CROPIX

Nikola Vlašić imat će stanku od tri tjedna nakon što je u Osijeku zadobio potres mozga. Sredinom drugog poluvremena u dvoboju sa stoperom Osijeka Matejom Jonjićem dobio je udarac laktom u glavu i ostao je ležati na travnjaku. Nije u prvi tren izgledalo ništa dramatično po Vlašića, ali kasnije se ustanovilo da je u pitanju potres mozga zbog kojeg Vlašić ispada iz konkurencije za uzvrat protiv Dnjipra i za derbi kontra Dinama.

Nezgoda je još neobičnija kada se zna da je nastradao u sudaru s igračem svog kluba, jer Matej Jonjić je nogometaš Hajduka na posudbi u Osijeku. Nesmotrenim potezom udaljio je Jonjić Vlašića iz važnih utakmica, a kako život piše zanimljive slučajnosti, treba spomenuti da je upravo pred susret s Osijekom, na treningu prije četiri godine u dvoboju s Jonjićem nastradala noga Marijana Buljata. Ovog puta srećom ozljeda Vlašića ne zahtijeva višemjesečnu stanku, Hajdukov 16-godišnjak trebao bi biti spreman za utakmicu sa Zagrebom sredinom rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:36