LJUT NAKON POBJEDE

RADONJIĆ BRUTALNO ISKREN 'Ispričavam se suigračima što su igrali s čovjekom manje'

'Nisam dobio nijedan duel, promašio sam toliko prilika. Ne znam što bih još rekao...'
 Damir Krajac / CROPIX

Dejan Radonjić među prvima je izišao iz svlačionice. Nevjerojatno samokritičan, dugo nismo čuli ovakve rečenice. Pogotovo nakon pobjede.

- Moja najgora utakmica u životu! Nisam dobio nijedan duel, promašio sam toliko prilika. Ne znam što bih još rekao... Ispričavam se suigračima što su igrali s čovjekom manje - rekao je Radonjić, dodavši da je, naravno, sretan zbog prolaska i da o Aalborgu ne zna mnogo.

- Ušli smo nervozno u utakmicu, kao da smo resprektirali previše Žalgiris iz nekog razloga. Nismo bili pravi Dinamo u prvom dijelu, a onda smo u drugom istrčali puno bolji, brzo zabili gol i riješili utakmicu - rekao je Ivo Pinto, dok je Domagoj Antolić bio na istm tragu.

- Pao je kamen sa srca, prošli smo dalje, napravili ono po što smo došli u Vilnius. Po pobjedu. Nije bilo lako, Žalgiris je dobra momčad, nismo u tom prvom poluvremenu bili najbolji, iako smo imali te neke prilike. Ipak, na kraju smo slavili, zasluženo, a sjećamo se da je Dinamo u prošlosti znao gubiti ovakve utakmice i komplicirati si prolazak. Mi nismo, idemo dalje, čeka nas Aalborg za koji ćemo se sigurno dobro pripremiti - kazao je Antolić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 15:58