IGRA ZA SEBE

SEBIČNI ČILEANAC Junior Fernandes iritira navijače i suigrače, Mamić će ga kazniti!

Već neko vrijeme Čileanac je na meti kritika u svlačionici, a bio je i jučer nakon pobjede nad HD-om
 Damir Krajac / CROPIX

Nije se jučer u Maksimiru ni očekivala euforija zbog Dinamove borbe za naslov, prekrasan ljetni dan privukao je na utakmicu tri i pol tisuće ljudi. Na istočnoj tribini nakon duljeg vremena okupili su se u većem broju BBB-ovci, u prvom se dijeli gotovo svi svukli do pasa, sunce je bilo dovoljno jako. Zapadna tribina, pak, nije bila previše vatrena, pozdravljali su gledatelji dobre poteze, ali i zazviždali u 70. minuti.

Naime, Junior Fernandes po tko zna koji put bio je sebičan, nije dodao loptu Rukavini u čistoj poziciji što je iziritiralo publiku. Zabio je Čileanac pogodak, zato dobio zasluženi pljesak, ali gledatelji ne opraštaju ovakvu nonšalanciju.

Junior Fernandes nije svojom sebičnošću iživcirao samo gledatelje nego je očito naljutio i trenera Zorana Mamića, a i svoje suigrače. Kako smo čuli, već neko vrijeme Čileanac je na meti kritika u svlačionici, a bio je i jučer. Nije nemoguće da zbog nepridržavanja zahtjeva s klupe bude čak i kažnjen! O tome u klubu ozbiljno razmišljaju, pitanje je samo kakva će kazna biti. Još koja "jezikova juha", odlazak na klupu, ili čak - po džepu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:32