ZAMJENA ZA STRINIĆA

ŠIME VRSALJKO KRPA LIJEVI BOK VATRENIH 'Nema problema, igrao sam to i u Italiji i u U21 Hrvatskoj'

U kombinacijama za poziciju lijevog beka ime Šime Vrsaljka visoko kotira na Kovačevoj listi. Nominalno desni bek talijanske Genoe znao je zaigrati na toj poziciji i bilo je to sasvim korektno.

- Ne bih bio prvi desni bek koji bi krenuo sa suprotne strane, ali za reprezentaciju nema izbora. Igra se ondje gdje te izbornik stavi – decidiran je Šime Vrsaljko. Lijevog beka je igrao u mlađim reprezentacijama ali i ove sezone u Italiji. No, na svojoj prirodnoj poziciji profilirao se kao jedan od najboljih transfera minule sezone u Serie A.

- Zadovoljan sam, ali uvijek može bolje. Ozljeda me malo sputala pa nisam pokazao sve što mogu, ali... – jasan je Šime koji odlazi na svoje prvo SP. Bio je na Euru u Poljskoj i Ukrajini, ali tamo nije igrao.

- Odlazak u Brazil je neopisiv osjećaj za mene. Mogao sam sanjati o tom pozivu – iskreno će Vrsaljko za kojeg se naveliko spekulira kako bi u ljetnom prijelaznom roku mogao promjeniti adresu poslodavca. Veliki klubovi sve češće ga spominju u svojim kombinacijama.

- Sada sam isključivo koncentriran na reprezentaciju, pripreme i odlazak u Brazil. Što god bude, bit će u dogovoru s klubom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:13