ATLETICO UVJERLJIV

VIDEO: RAKITIĆ ZABIO SJAJAN GOL Hrvatski reprezentativac odveo Sevillu do nove pobjede

Bio je to Ivanu Rakitiću već peti ovosezonski prvenstveni gol u devetom nastupu

U prvoj nedjeljnoj utakmici 10. kola španjolskog nogometnog prvenstva odigranoj u podnevnom terminu, Sevilla je na Sanchez Pizjuanu savladala Osasunu 2-1...

Prvi gol za andaluzijski sastav zabio je Ivan Rakitić. Dogodilo je to u 55. minuti na dodavanje Stephanea M'Bije. Rakitić je sjajno utrčao u prostor nakon dubinskog dodavanja M'Bije i iz malo iskosa s desne strane s nekih desetak metara iz voleja pronašao dalji donji kut Osasuninog gola.

Bio je to Rakitiću već peti ovosezonski prvenstveni gol u devetom nastupu, u povratničkoj utakmici po oporavku od desnog aduktora.

Rakitić je gol zabio u trenucima dok je Sevilla igrala s igrame više, budući je već u 35. minuti isključen gustujući branič Damia Perez. Kamerunac M'Bia asistirao je i za drugi Sevillini gol, koji je zabio Jairo Samperio u 75. minuti, dok je strijelac utješnog gola za Osasunu bio Oriol Riera u 87. minuti.

Rakitić je odigrao cijeli susret.

Primera, 10. kolo:

Sevillas - Osasuna 2-1 (Rakitić 55, Jairo 75 / Riera 87)

Redoslijed: 1. Barcelona 28, 2. Atletico Madrid 24 (-1), 3. Real Madrid 22, 4. Villarreal 17...9. Sevilla 13...19. Osasuna 7...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 19:20