NARUŠENA IDILA

VIDEO: SCOLARI IZGUBIO ŽIVCE 'Trening je bio katastrofa, baš ništa mi se nije svidjelo!'

Na treningu je Scolari izveo sastav koji bi trebao igrati protiv Hrvatske, ali bio je razočaran viđenim
 AFP

Do jučer sve je izgledalo idilično. Neymar zabija briljantne penale, svi su veseli i sretni, liječnik hvali fizičko stanje igrača.... Sve do zadnjeg treninga nakon kojeg je Felipe Scolari poludio. Brazilci su odlazili iz trening kampa Teresopolis, a izbornik Scolari je urlao pred kamerama brazilskih novinara.

- Ovo je bila katastrofa. Nije mi svidio trening, ništa mi se nije svidjelo, sve je bilo krivo - izjavio je Scolari za Globo TV, a nakon toga malo ublažio retoriku.

- A kad mi se nešto ne sviđa, moram pronaći rješenje, moram isprobavati dok ne budem zadovoljan...

Brazilci otkrivaju da je Scolarijev plan na treningu bio da prvi sastav igra protiv rezervnog, ali nakon vježbanja izgleda da 65-godišnji stručnjak više nije siguran koga poslati na noge Hrvatskoj 12. lipnja u Sao Paulu.

Na nedjeljnom su treningu u prvoj momčadi bili Julio Cesar na vratima, te ispred njega na stoperskim pozicijama David Luiz i Dante koji je zamijenio ozlijeđenog Thiaga Silvu. Bokove su držali Dani Alves i Marcelo, na mjestima defenzivnih veznjaka su bili Luiz Gustavo i Paulinho kojeg je povremeno mijenjao Hernanes, ispred njih Oscar, Hulk i Neymar, a u samom vrhu napada Fred. No, moguće je da će Scolari u prijateljskoj utakmici protiv Paname u utorak isprobati i neke druge kombinacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 06:56