REPOVI ČETVRTFINALA

VIDEO: U PARIZU SVI BIJESNI NA SUCE Roura: Gol Zlatana je bio iz zaleđa; Ancelotti: Sanchez je padavičar!

Alexis je poznati simulator. Uopće nije gledao gol, nego samo vratara. Po meni, to nije bio jedanaesterac - rekao je trener Parižana

Ako utakmicu sudi Wolfgang Stark, gotovo je sigurno da će se nakon 90 minuta govoriti o suđenju. Utakmica četvrtfinala Lige prvaka u Parizu nije bila iznimka, iz oba tabora imaju velikih prigovora na suđenje . Trener PSG-a Carlo Ancelotti smatra kako jedanaesterac na Alexisu Sanchezu nije postojao.

- On je poznati simulator. Uopće nije gledao gol, nego samo vratara. Po meni, to nije bio jedanaesterac - rekao je trener Parižana.



szólj hozzá: P2-2B www.fasthighlights.com

S druge strane, Barcelona je ljuta na pomoćnog suca koji nije vidio čisto zaleđe Zlatana Ibrahimovića kod prvog gola PSG-a.

- Čuo sam da je Ibrahimović kod pogotka bio u evidentnom zaleđu. Sjećam se što nam se dogodilo i na gostovanju kod Milana u osmini finala. Jedan je gol pao nakon jasnog igranja rukom, ali sudac to nije vidio. A sada je opet bilo nekoliko upitnih sudačkih odluka - naglasio je pomoćni trener Katalonaca Jordi Roura.

U sličnom je stilu pričao i vezni nogometaš Barҫe Sergio Busquets.

- Nemoguće da je sudac napravio takav previd. Pa, Ibrahimović je bio metar, dva u zaleđu - u šoku je pričao Busquets.

Jedino je Andres Iniesta spustio loptu na zemlju i pokazao razumijevanje za Starka.

- Je li sudac odlučio ishod utakmice? Nogomet je pun pogrešaka i teških odluka. No, pustimo to. Naša je momčad odigrala sjajnu utakmicu - kazao je Iniesta.

Uzvrat se na stadionu Camp Nou igra u srijedu, a u Barceloni vlada strah hoće li za tu utakmicu biti spreman Lionel Messi koji je u Parizu zadobio ozljedu zadnje lože.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 19:24