BUNDESLIGA

Vikend iz snova: Mandžukić i Perišić u momčadi kola!

Dobar je u nedjelju bio i Milan Badelj koji je upisao jednu asistenciju u gostujućem slavlju HSV-a protiv Freiburga (3-0). Kicker ga je nagradio ocjenom 3
 getty images

Prošlo je kolo Bundeslige bilo fantastično za hrvatske nogometaše koji su upisali četiri pogotka i tri asistencije. Ne čudi stoga da su u momčad kola, prema izboru magazina Kickera, uvršteni Ivan Perišić i Mario Mandžukić.

Perišić je s pogotkom i asistencijom sudjelovao u domaćoj pobjedi Wolfsburga protiv Werdera (3-0) i za svoju je igru dobio ocjenu 2 (na ljestvici na kojoj je jedinica najbolja, a šestica najlošija). Isti je učinak za ''vukove'', gol i asistenciju, imao i Ivica Olić koji je, jednako tako, zaradio ocjenu 2, ali za njega ipak nije bilo mjesta u momčadi kola.

No, zato ono nije moglo pobjeći Mario Mandžukiću koji je u 26. minuti ušao s klupe umjesto ozlijeđenog Arjena Robbena, a onda je do kraja s dva gola predvodio Bayern do pobjede protiv Herthe (3-2). Mandžukić je proglašen i igračem utakmice, a ocijenjen je s 1.5.

Dobar je u nedjelju bio i Milan Badelj koji je upisao jednu asistenciju u gostujućem slavlju HSV-a protiv Freiburga (3-0). Kicker ga je nagradio ocjenom 3.

Momčad 10. kola Bundeslige prema Kickeru:

Weidenfeller - Donati, Abraham, Spahić, Wendt - Şahin - Hermann, Mhitarjan, Perišić - Firmino, Mandžukić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 08:36