TRANSFER NA POMOLU

ZORAN MAMIĆ SE VRATIO PRAZNIH RUKU 'Igrači iz Južne Amerike su skupi, treba nam - Vukojević!'

Svi igrači koje je Zoran Mamić primijetio u Južnoj Americi koštaju preko pet milijuna eura, a to nije prihvatljivo za Dinamo - objasnio je Branko Ivanković

Čini se kako su u Maksimiru digli ruke od ove momčadi. Ljudi u klubu shvatili su da aktualni kadar profesora Ivankovića ne može ostvariti ciljeve koji su stavljeni pred njih.

Liga prvaka izgubljena je u Beču, europsko proljeće u prve dvije utakmice EL-a, a u domaćem prvenstvu se nakon 13 kola gleda u leđa Hajduku... Od potencijalne ‘megamomčadi’ u Maksimiru se stiglo do toga da se jedva čeka zimska pauza kako bi se konsolidirali redovi...

Već smo spomenuli da su na šalabahteru debelim flomasterom podcrtana prezimena Krešića , Olića, Eduarda, Vukojevića...

- Svi su interesantni i siguran sam da njihov povratak ne bi bio demotivirajući, dok bi povratak Ognjena Vukojevića bio pun pogodak za Dinamo. Naravno, pod uvjetom da se to i realizira. Ogi je vođa koji nam nedostaje i dokazani igrač koji zna reagirati kada se za to pokaže potreba - rekao je Ivanković.

A osim domaćih internacionalaca, Dinamo sve češće gleda i prema Južnoj Americi. Zoran Mamić ovih se dana vratio s turneje.

- Koliko sam razgovarao s njime, ono što je Dinamu interesantno po kvaliteti, je i preskupo. Svi igrači koje je Zoran Mamić primijetio koštaju preko pet milijuna eura, a to nije prihvatljivo za Dinamo - objasnio je Branko Ivanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:38