VELIKI OKRŠAJ

NIKOLA KARABATIĆ PRIJETI HRVATSKOJ: 'Pretukli smo vas u Londonu, sutra ćemo opet! Mi pobjeđujemo, to je naša droga'

Protiv Hrvatske su uvijek bile velike utakmice s posebnim nabojem. Uvijek je bilo napeto, pobjednik se odlučivao u zadnjim sekundama - rekao je Karabatić
Bec, 300110.Austrija je domacin EURO 2010 u rukometu od 19-31 01.10. U Becu se igraju utakmice poufinala i finala. Polufinale su izborile reprezentacije Islanda, Francuske, Poljske i Hrvatske.Na slici: Utakmica polufinala Island - Francuska, Arnor Atlason 7, Nikola Karabatic 13.Foto: Nenad Dugi / Cropix
 Nenad Dugi / CROPIX

Nikola Karabatić u Španjolskoj izgleda kao u najboljim danima. Odlično igra, sve afere koje su se vrtile oko njega očito nisu ostavile traga. Ponajbolji igrač Francuske najavio je veliki ogled protiv Hrvatske (srijeda, 21.30) .

- Protiv Hrvatske su uvijek bile velike utakmice s posebnim nabojem. Uvijek je bilo napeto, pobjednik se odlučivao u zadnjim sekundama - rekao je Karabatić u intervjuu za Le Monde dodavši da ga današnja situacija dosta podsjeća na atmosfera uoči utakmice u Londonu.

- Sjećam se dobro te utakmice u Londonu. Tada smo Hrvate dobro pretukli i lako je moguće da to ponovimo i sutra i plasiramo se u polufinale.

Imate li problema s motivacijom?

- Ma kakvi! Imamo toliko zlatnih medalja, tako da ćemo biti razočarani ako ne odemo do kraja. Naviknuti smo na pobjede, one su naša droga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:31