DRAMA NA KOLODVORU

OPLJAČKAN DEL POTRO Čovjek ga pitao autogram, a onda mu uzeo torbu s novcem, dokumentima...

Ostali su mi samo reketi i oprema. Izgubio sam dosta osobnih stvari, novac, putovnicu, sve dokumente i krunicu koju mi je blagoslovio papa Franjo - očajan je Argentinac
 AFP

Bezobrazni lopov iskoristio je trenutak nepažnje petog tenisača svijeta, Juana Martina del Potra, na pariškom željezničkom kolodvoru kako bi ga opljačkao...

Argentinac je nakon poraza u četvrtfinalu ATP Masters 1000 turnira u Parizu stigao na pariški kolodvor kako bi se zaputio prema Londonu, gdje ga idućeg tjedna očekuje ATP Finals. Jedan ga je ljubitelj tenisa zamolio za autogram, što Del Potro nije odbio, no možda je ipak trebao.

Argentinac je na pod odložio svoju ručnu prtljagu, potpisao papirić, a u međuvremenu mu je lopov uzeo kofer i nestao bez traga.

- Ostali su mi samo reketi i oprema. Izgubio sam dosta osobnih stvari, novac, putovnicu, sve dokumente i krunicu koju mi je blagoslovio papa Franjo. Puno mi je značila ta krunica, no sada je gotovo, nema je više - rekao je razočarani Del Potro, koji je nakon toga proveo više od dva sata u pariškoj policijskoj postaji, gdje je rješavao papirologiju da dobije pravo napustiti Francusku.

Argentinac će idućeg tjedna igrati u skupini B ATP Finalsa zajedno s Rogerom Federerom, Novakom Đokovićem i Richardom Gasquetom. Đoković brani naslov, a Federer će loviti svoju čak sedmu titulu pobjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:43