STRAVA

Jeziv susret s čudovištem na samom dnu jezera: Pogledajte te ogromne zube!

Mnogo je onih koji se uspaničare videći kako nešto ogromno izranja iz tame
 Screenshot

Trebao je to biti lijep dan za ljude koji su odlučili zaroniti. Istina, nisu baš guglali jezero u koje su zaranjali, ali, ruku na srce, kome pada na pamet guglati riječi ‘jezero‘ i ‘morski pas‘? Zato ne čudi da ljudi to nisu napravili. A onda su, zaronivši do samog dna, gotovo nastradali zbog panike. U njih je, naime, zurio ogroman morski pas čiji su se veliki zubi bijelili pod sjajem njihovih svjetiljki, piše Lad Bible.

Prizor je to kojeg su zatekli na dnu jezera Neuchâtel u Švicarskoj. I ne, u njemu nema morskih pasa - riječ je o spomeniku koji je potopljen na dno jezera. Nitko nije siguran zašto, no nagađa se kako je bila riječ o šali kojom se nastojalo lokalno stanovništvo uvjeriti da su prizori iz filma Ralje stvarni. No, mnogo je onih koji pojma nemaju što ih čeka na dnu jezera i malo je reći da se uspaničare videći kako nešto ogromno izranja iz tame.

Snimka koja je nedavno osvanula na Redditu pokazuje kako izgleda susret s ovim stvorom od stakloplastike na dnu jezera. Mnogima je ta divovska figura poznata, pa obvezno odlaze vidjeti je, no ima i onih koji se iznenade videći je. Lokalno stanovništvo je morsko psa nazvalo Bruce, a komentatori su podijeljeni. Ima onih koji misle da je ovo prilično zabavna ideja, dok drugi misle da je ovo daleko od zabave i suosjećaju s onima koji nisu znali da Bruce ‘vreba‘ s dna i kojima je susret s njim sigurno bio jeziv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 15:37