I MI BISMO TAMO

Kakav luksuz: Zavirite u hotel za pse i mačke koji je nevjerojatno uređen

Nemaju tamo male pseće sobe samo krevetiće - ne, svaki je detalj pomno promišljen i uređen

Ilustracija

 Noble Dog Hotel// Swns/profimedia

Mnogi vlasnici pasa i mačaka svoje životinje, kad idu na putovanja, ostavljaju u hotelima koji su namijenjeni baš ljubimcima. Imaju oni tamo svoj prostor, no on nije uvijek jednak.

Ovisno o tome kakav je hotel - u onima koji su jeftiniji (i, u principu, riskantniji za pse) psi zajednički borave u jednom prostoru. No, bolji hoteli, oni koji više vode računa o sigurnosti ljubimaca, paze na to da su životinje odvojene, da imaju svoje prostorije u kojima borave i puštaju ih da se druže s ostalima tek ako procijene da je to za sve njih sigurno i bez stresa.

No, postoje pristojno uređeni takvi hoteli, ali i oni ekstremno luksuzni. Baš takav je nedavno otvoreni Pluto Luxury Pet Hotel u Bangkoku koji, kako mu i samo ime kaže, počiva na luksuzu. Nemaju tamo male pseće sobe samo krevetiće - ne, svaki je detalj pomno promišljen i uređen. Jasno je kako je psu sasvim svejedno kako mu je krevet dizajniran, ali njihovim je vlasnicima to važno, pa zato ostavljaju pse i mačke upravo tamo.

Nije da se tamo samo spava - pas može otići na masažu, grooming... Sve potrebno da uživaju u danima koje provode tamo i da im vlasnici što manje nedostaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 12:03