SURADNJA

Nacionalni park i udruga koja pomaže životinjama nastavljaju zajednički rad na udomljavanjima

Svaka osoba koja udomi psa ili mačku o kojima skrbe Šibenske šape dobiva besplatno jednogodišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke

Ilustracija

 Darko Tomas/Cropix

Javna ustanova Nacionalni park Krka i udruga Šibenske šape uspješno su obilježile nastavak suradnje u promicanju zaštite životinja, ovaj put uz proširenje inicijative i na mačke. Suradnja je ostvarena kroz poseban ugovor prema kojemu svaka osoba koja udomi psa ili mačku o kojima skrbi udruga Šibenske šape dobiva besplatno jednogodišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke. Članstvo omogućava brojne pogodnosti, uključujući besplatan ulaz u Nacionalni park tijekom cijele godine, uz predočenje osobne iskaznice i iskaznice Kluba, čime se udomiteljima pruža prilika da uživaju u prirodnim ljepotama Parka zajedno sa svojim ljubimcem.

Ovom akcijom nastavljena je uspješna kampanja koja je prošle godine rezultirala udomljavanjem trideset i tri psa, a ove je godine proširena i na rješavanje problema napuštenih mačaka.

- Iznimno smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom, koja je pridonijela jačanju svijesti o važnosti udomljavanja životinja. Proširenjem ugovora na mačke, nadamo se da ćemo dodatno potaknuti brigu za napuštene životinje i osigurati im siguran dom. Pozivamo građane da se pridruže našoj inicijativi i pomognu u stvaranju boljih uvjeta za životinje u našoj zajednici - izjavila je Nella Slavica, ravnateljica Javne ustanove Nacionalni park Krka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 20:03