HEINZELOVA

Pet centar otkrilo svoje novo ruho: Najpopularnija destinacija za zagrebačke ljubimce donosi novo iskustvo kupnje

Kao dio proslave otvorenja, svi kupci članovi kluba imali su mogućnost ostvariti 20 posto popusta uz člansku karticu
 Pet Centar

Pet centar Heinzelova otvorila je danas vrata u svojem novom ruhu, sada s osvježenim modernim konceptom koji će oduševiti sve ljubitelje kućnih ljubimaca. Posvećenost inovaciji i kvaliteti očituje se u potpuno preuređenom prostoru, koji nije samo trgovina, već destinacija za sve vlasnike i njihove ljubimce.

image
Pet Centar

U novouređenom Pet centru Heinzelova, posjetitelji mogu uživati u posebno dizajniranom butiku koji nudi najveći izbor najkvalitetnijih kaputića, kabanica, torbi i drugih modnih dodataka za kućne ljubimce. Svaki proizvod pažljivo je odabran kako bi zadovoljio najviše standarde udobnosti, stila i funkcionalnosti.

image
Pet Centar

Jedna od najvećih novosti koju donosimo je igralište za kućne ljubimce unutar trgovine, gdje ljubimci mogu isprobati igračke, opremu i družiti se s drugim ljubimcima. Ovo je prostor u kojem se vlasnici mogu informirati, razmijeniti iskustva, ali i provesti kvalitetno vrijeme sa svojim ljubimcima, i time pravim doživljajem.

image
Pet Centar

- Željeli smo stvoriti mjesto gdje vlasnici i njihovi ljubimci mogu zajedno provoditi vrijeme, ne samo kupovati, već i uživati u zajedničkim aktivnostima. Uz razne događaje i prostore za igru unutar same trgovine, našim posjetiteljima omogućujemo da isprobaju nove proizvode, sudjeluju u događanjima i opušteno se druže sa svojim ljubimcima - rekla je Mara Vuković, direktorica marketinga I komunikacija Pet centra Hrvatska.

image
Pet Centar

Kao dio proslave otvorenja, svi kupci članovi kluba imali su mogućnost ostvariti 20 posto popusta uz člansku karticu. Ovaj poseban popust odnosi se na gotovo sav asortiman proizvoda u centru, uključujući novu kolekciju butika i najnovije trendove za kućne ljubimce.

image
Pet Centar

Uz inovativan pristup, personaliziranu uslugu, veterinarsku ljekarnu i vrhunski izbor proizvoda, Pet centar Heinzelova postavlja nove standarde u svijetu brige o kućnim ljubimcima. Pozivamo sve vlasnike ljubimaca da nam se pridruže i dožive novu razinu udobnosti, kvalitete i zabave – sve na jednom mjestu.

image
Pet Centar
image
Pet Centar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 14:06