GRADE ZAJEDNICU

Pet centar više od 25 godina surađuje s najvećim udrugama za zaštitu životinja

Jedan od ključnih elemenata njihove inicijative je dugogodišnja suradnja s kupcima
 Pet centar

Svake godine, 4. listopada, diljem svijeta obilježavamo Međunarodni dan životinja, poseban dan kada slavimo sva velika i mala stvorenja koja obogaćuju naš život. Pet centar, vodeći lanac trgovina za kućne ljubimce, već više od 25 godina s ponosom podržava i surađuje s najvećim udrugama za zaštitu životinja, gradeći zajednicu koja prepoznaje važnost brige za životinje i njihovu dobrobit.

- Suradnja s Pet centrom je od neprocjenjive vrijednosti za naš rad. Zahvaljujući njihovoj podršci i donacijama njihovih kupaca, uspjeli smo osigurati hranu i opremu za stotine životinja o kojima svakodnevno brinemo. Ova dugogodišnja partnerstva omogućuju nam da pomognemo najugroženijima i pružimo im šansu za bolji život. Posebno nas veseli što vidimo kako zajednica prepoznaje važnost pomoći životinjama, a Pet centar je ključan dio tog procesa - izjavila je osnivačica i predsjednica udruge Noina Arka, skloništa za životinje u Zagrebu.

image
Pet centar

Jedan od ključnih elemenata njihove inicijative je dugogodišnja suradnja s kupcima, koji svakodnevno sudjeluju u akcijama doniranja u posebnim donacijskim košarama postavljenima u svim našim trgovinama diljem Hrvatske. Zahvaljujući velikodušnim donacijama naših kupaca i nas kao ključnog dionika u zajednici, više od 20 udruga za zaštitu životinja mjesečno prima podršku u obliku hrane, potrepština i drugih nužnih sredstava za životinje kojima su potrebni najbolji uvjeti za život. Ova suradnja potvrđuje kako svi zajedno možemo postići značajan utjecaj na kvalitetu života ugroženih životinja.

- Ponosni smo što smo postali inspiracija našim kupcima i da zajedno svakodnevno radimo na stvaranju boljeg svijeta za životinje. Zahvaljujući ovoj zajedničkoj inicijativi, uspijevamo pomoći brojnim životinjama i udrugama u Hrvatskoj, što pokazuje kako svi možemo doprinijeti poboljšanju života onih najranjivijih - izjavila je direktorica marketinga i komunikacija Pet centra Hrvatska.

Iz Pet centra pozivaju sve ljubitelje životinja da nastave sudjelovati u njihovim akcijama i inicijativama te zajedno s njima grade bolje sutra za sve u Hrvatskoj.

- Za dodatne informacije o donacijama i načinima na koje se možete uključiti, posjetite najbliži Pet centar - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 13:05