KOJI LIK!

Policija ga zaustavila zbog prebrze vožnje, a on za sve okrivio - svojeg psa!

Dok mu je vlasnik u pritvoru, ljubimac je na čuvanju kod njegova poznanika

Ilustracija

 Ardea.com/John Daniels/Ardea/Profimedia

Kad je policajac u američkom Springfieldu mahnuo automobilu da se zaustavi, nije očekivao ništa što već nije vidio. S obzirom da je vozač nagazio na papučicu gasa, pa je vozio 34 kilometra na sat brže nego je smio, policajac je očekivao da je osoba ili pijana ili će se pokušati nekako opravdati. Ili oboje.

No, kad je došao ispred auta, zastao je u šoku. Nije mogao vjerovati što točno gleda. Pred njegovim očima je čovjek otkopčao svoj pojas, prebacio se u suvozačko sjedalo, a od tamo pred volan pogurao svojeg - psa. Potom je izašao kroz suvozačka vrana i policajcu rekao da on nije vozio.

Ne treba ni napomenuti da je bio prilično pijan kad je zaključio da bi pas za volanom bio dobro opravdanje.

No, priči tu još nije kraj. Kad ga je policajac pitao je li slučajno nešto popio, čovjek je pobjegao. Nije ga zanimao ni automobil ni pas. Nije daleko dospio, naravno - nakon samo 20 metara je ulovljen i potom priveden. Policija je otkrila kako mu ovo nije prvi put da je incidentan u prometu - već je taj svat vozio pijan i opirao se uhićenju.

Dok mu je vlasnik u pritvoru, pas je na čuvanju kod njegova poznanika. Iz Springfield Police Department u šali su objavili kako, za razliku od vlasnika, pas neće dobiti nikakvu prijavu te da je pušten samo uz upozorenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 10:43