PASTA

Postoji rješenje za poboljšanje zdravlja naših ljubimaca, a evo i gdje ga se može kupiti

Namijenjen je psima i mačkama, podjednakom odraslima i štencima ili mačićima

Ilustracija

 Sviatlana Barchan/Alamy/Alamy/Profimedia

Vlasnici često zaboravljaju da su kućni ljubimci, isto kao i ljudi, skloni ozljedama i neočekivanim zdravstvenim tegobama. Ponekad je dovoljna sekunda nepažnje ili nenamjernog ignoriranja manje ozljede koja može prerasti u neugodnu infekciju što nije nužno veliki problem ako ljubimac živi u urbanoj okolini.

Vlasnici pasa i mačaka dijele istu sudbinu što se tiče jednog zdravstvenog problema njihovih ljubimaca. Riječ je o proljevu koji može biti iznimno neugodan za ljubimce i za njihove vlasnike.

Florentero ACT, pasta za pse i mačke s pre i probioticima, paket je prve pomoći i dodatni putni paket za kućne ljubimce. Ovaj dijetetski dodatak prehrani za posebne hranidbene namjene u pasa i mačaka, sa živim stanicama Lactobacillus acidophilus. Namijenjen je psima i mačkama, podjednakom odraslima i štencima ili mačićima. Florentero® ACT može se koristiti u slučajevima rizika od probavnih poremećaja, tijekom tih poremećaja i oporavka od njih.

Preporučuje se prije korištenja ili produženja razdoblja korištenja zatražiti savjet veterinara. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Preporučeno razdoblje korištenja je do četiri tjedna, pomiješano s hranom ili izravno u usta životinje. Proizvod se može kupiti u Pet Home Shopu.

Tekst nastao u suradnji s Pet Home Shopom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:05