BRAVO, MOMCI!

Splitski vatrogasci spasili psa iz gorućeg stana: ‘Ležao je jadan sam i preplašen...‘

‘Kolege su došli, ugasili požar s doslovce par litara vode, nije bilo puno vatre, ali je bilo jako puno dima‘, rekao je vatrogasac

Vatrogasci spašavaju psa

 TikTok

Svaka čast splitskim vatrogascima koji su spasili psa iz gorućeg stana, piše Slobodna Dalmacija. Sve veći broj obitelji sastoji se i od barem jednog četveronožnog člana, a sva sreća da su do ovog divnog čupavca vatrogasci došli na vrijeme. Kontaktirali smo vatrogasca koji je ovu snimku objavio na svom TikTok profilu i skupio popriličan broj pregleda. Mjesto radnje je Mosećka ulica.

image

Vatrogasci spašavaju psa

TikTok

- Zvali su nas susjedi koji su uočili veliku količinu dima. Požar je bio malen, gorio je manji dio kuhinje, a uzrokovao ga je lonac koji je ostao na upaljenom štednjaku i zapalio se.

Kolege su došli, ugasili požar s doslovce par litara vode, nije bilo puno vatre, ali je bilo jako puno dima. Tek onda su uočili psa koji je bio sam u kući, ležao je jadan miran i preplašen. Psa su izvadili vani i rastvorili sve prozore da se dim što prije raščisti - govori nam vatrogasac Zoran Borovac.

image

Vatrogasci spašavaju psa

TikTok

Kontaktirali su vlasnicu koja je došla u rekordnom roku.

- Čim ga je vidjela zagrlila ga je i briznula u plač, bila je van sebe. Zahvalila nam je svima, čak je i mene pronašla preko društvenih mreža i napisala mi lijepu poruku - govori Zoran.

image

Vatrogasci spašavaju psa

TikTok

Nadamo se da će ova obitelj što prije sanirati nastalu materijalnu štetu, a najvažnije od svega je da su ostali živi i zdravi, i oni i njihov predivni ljubimac. Vatrogascima svaka čast na hrabrosti!, piše Slobodna Dalmacija.

Cijeli video pogledajte u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 23:31