VIDEO

Urnebesno zabavna mačka: Ugrizla vlasnicu, a onda ‘razmislila‘ o tome što je napravila

Mačke ne razumiju da ne bi trebale gristi ljude i misle da je to nama zabavno
 TikTok screenshot

Svi koji su ikada živjeli s mačkom znaju da su one zaista neobična stvorenja. Ponekad znaju reagirati zaista čudno - recimo, maze se s vlasnicima, predu i očigledno uživaju, a onda se u trenutku nešto u njihovoj glavi promijeni i ugrizu vlasnika.

Jedna takva mačka postala je prava zvijezda TikToka, jer je njena vlasnica snimila par zajedničkih trenutaka. Mačka ju je, naime, ugrizla, a onda ju je žena pitala ‘zašto mi to radiš?‘. Mačka kao da ju je razumjela, pa je stala, a potom se odmaknula. Potom je raširila oči i djeluje kao da zaista razmišlja o tome što je učinila i zbog čega.

Naravno, svi vlasnici mačaka znaju da se nije ni zamislila ni pokajala. Mačke ne razumiju da ne bi trebale gristi ljude i misle da je to nama zabavno. To što im mi dajemo do znanja da nas boli i da ne uživamo, one baš ne primjećuju, tako da zbog toga treba isključiti mogućnost da je mačka razmislila o svojem ponašanju i odlučila ga ne ponavljati.

Jednostavno, ovo je samo zabavna snimka. Sigurni smo da je čupavica nedugo nakon ponovila ugriz.

@bean_posts accidentally cursed with the burden of self-awareness #oops #cat #cats #existentialism #fyp #noregrets ♬ original sound - bean_posts

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 22:59