ŽALOSTAN PRIZOR

Zaposlenici trgovine u Makarskoj pozvali vatrogasce u pomoć: ‘Samo joj glavica viri iz kontejnera‘

Nesretnom se stvorenju još uvijek ne zna spol, a pošto je jako maleno, jasno je da u smeće nije ušlo samo, nego je bačeno
 Udruga Šapama od srca Makarska

Zaposlenici jedne trgovine u Makarskoj nemalo su se iznenadili kad su vidjeli kako iz kontejnera viri ljupka mačja glavica. Ne samo da je jadna životinja bila bačena u kontejner (jer sama u njega nije mogla ući), nego je još i zapela. Odmah su shvatili da je oni sami ne mogu izvući,o pa su pozvali vatrogasce, koji su odmah stigli.

- Ubrzo nakon dolaska na intervenciju mačić je spašen upotrebom hidrauličnih alata te se o njegovom zbrinjavanju pobrinula Udruga Šapama od srca Makarska. Ovim putem isto apeliramo ako postoji koja dobra duša da bi privremeno ili trajno zbrinula mačića da se jave navedenoj udruzi - objavili su vatrogasci.

image
Udruga Šapama od srca Makarska

Iz udruge kažu kako su maleno biće uzeli na skrb. Nesretno stvorenje, koje je premlado da mu se zna spol, bilo je jadno, gladno i prestrašeno. Pokušalo se izvući iz kontejnera, ali je zapelo. Nevjerojatno, ali na taj se način spasilo. Da je samo ostalo ležati na dnu kontejnera, sasvim je moguće da bi ga zatrpalo smeće i da bi preminulo tamo, a da nitko ni ne zna za njega ili nju. Ovako mu se sreća nasmiješila

- Kad si sam na ulici i gladan, opasnost je posvuda, pogotovo za ove malene. Trenutno je maca u skladištu i nahranjena, ali hitno, najhitnije se traži privremeni ili zauvijek dom za ovo maleno da ne mora opet na ulicu - objavili su iz udruge.

image
Udruga Šapama od srca Makarska
image
Udruga Šapama od srca Makarska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:34