NEŠTO LIJEPO S HVARA

Nakon snimke s Jadrana više nikada nećete jesti hobotnicu: Pogledajte kako se Elizabeta mazi s ljudima

Nakon što večera, životinja uvijek zahvali svojim ljudskim prijateljima na onome što su joj donijeli
 Screenshot

Stvarno, hoćete li nakon ovog videa više ikada pojesti hobotnicu. Video je snimljen u jednoj hvarskoj uvali (nećemo reći kojoj da ne bi neki hobolovac tamo stigao), a glavna junakinja je hobotnica koju su domaćini prozvali - Elizabeta, piše Slobodna Dalmacija.

Evo je već drugo ljeto (hobotnica može živjeti i pet godina), predvečer stigne do mula, a domaćini joj ponude večeru. I tako svaki dan. Na snimci se vidi lonac u kojem je bila tjestenina. Sve je ona sa zadovoljstvom pojela, ali najviše, govore nam Hvarani, voli piletinu.

Nakon što večera, Elizabeta uvijek zahvali svojim ljudskim prijateljima na onome što su joj donijeli. Čini to, jasno, na svoj način i to tako da se krakovima zakvači za prst i pomiluje domaćina. Ovaj snimak ne treba čuditi jer znanstvenici tvrde kako je hobotnica jedno od najpametnijih stvorenja na planetu.

Nadamo se samo da će naša Elizabeta doći i dogodine, da joj neće glave doći ‘ubojica‘ na dvije noge, nego da će u miru proživjeti svoj život i umrijeti u dubokoj starosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 11:53