ŠTO SE DOGAĐA?

Snimka koja je vječni hit: Pogledajte sukob jazavca, pitona i čaglja, pobjednik je - neočekivan

Svi koji znaju nešto o jazavcima svjesni su da su oni veoma mila stvorenja i veoma su miroljubiva, u srži

Piton, ilustrativna fotografija

 Blickwinkel/alamy/profimedia

Neke snimke, premda su nastale prije nekoliko godina, i dalje svakih par mjeseci ‘isplivaju‘ u bespućima interneta i publika se njima nanovo oduševi. Obično je riječ o kakvim prilično neobičnim događajima, koji uvijek privuku pozornost ljudi. Takav je i onaj u kojem se vidi sukob između pitona, jazavca i čagljeva. Ne, nije riječ o općoj tučnjavi, nego o tome da su u toj priči dvije strane gladne, a jedna odbija postati obrok ili pak svoj obrok podijeliti s njima,

Svi koji znaju nešto o jazavcima svjesni su da su oni veoma mila stvorenja i veoma su miroljubiva, u srži. No, kad se nađu u nevolji, ako su ugroženi, bolje se maknuti. Protivnik je opasniji od njih? Bore se do zadnje kapi krvi. Protivnika ima više i jako su gladni? E pa nema problema, jazavac će se boriti i protiv njih.

Jedan takav mali svat pokazao je svima kako izgleda otpor. Premda se na početku snimke čini kako nema nikakve šanse da se izvuče iz zagrljaja zmije, jazavcu je to pošlo za rukom. Potom su se pojavili novi neprijatelji, ali on je i njima odlučio pokazati da je ‘opak‘. Nije imao, naime, nikakvu namjeru svoj plijen podijeliti s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. listopad 2024 16:39