USKLAĐEN DIZAJN

Dobra vijest za sve vlasnike pasa koji obožavaju popularnu obuću: Imaju liniju i za čupavce

Cijena im je 59.78 eura, a može ih se kupiti na webu ili u odabranim trgovinama
 Crocs/ferrari/profimedia

Oko popularnih ‘kroksica‘ vlada podijeljeno mišljenje: neki ih obožavaju, drugi ih mrze. Za one prve tvrtke je odlučila osmisliti nešto novo - njihova ponuda odnosi se na kućne ljubimce, točnije, pse. Osmislili su i na tržište pustili posebnu obuću za njih. Cijena im je 59.78 eura, a može ih se kupiti na webu ili u odabranim trgovinama. Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da vlasnik može kupiti komplet - jedne cipele za svog psa, druge za sebe, a da imaju isti dizajn.

Obuća za naše čupavce dolazi u tri veličine, s obzirom na to koliko je šapa velika. To je uobičajeno kod svih vrsta pseće obuće, a standardno je i da su navedene mjere, tako da vlasnici mogu bez problema utvrditi koja veličina treba njihovom ljubimcu.

Čemu one služe? Osim kao modni dodatak, obuća je to koja štiti pseće šape od vanjskih površina. Premda mnogi vlasnici ne žele da im psi nose cipelice, ima onih koji su na to prisiljeni zbog određenih zdravstvenih problema. Za njih je dobra vijest da se ove kroksice dolaze kao obične cipele, ali se mogu kupiti i one koje svijetle u mraku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 22:52