VIDEO

Pogledajte kako je ova mačka reagirala kad su joj vlasnici pokazali sobu preuređenu za Halloween

Svaka nova stvar je privukla njenu pažnju, što je bilo i za očekivati jer su mačke zainteresirane za sve što se događa
 Screenshot TikTok

Mačka Kai nasmijala je tisuće svojih pratitelja na TikToku reakcijom na novi izgled mačje sobe. Da, dobro ste pročitali: ona i mačke koje žive s njom imaju svoju sobu, a ona je dobila novo ruho povodom Halloweena. Novi tunel, kartonska grebalica, skrivalica... Sve je to pomno odabrano u skladu s ovim dobom godine.

Kai je provjerila sve novosti - neke su joj se svidjele više, neke manje. No, tipično mačje, nije bila iskreno sretna niti zbog jedne od njih. Tunel? Viđeno. Loptice kojima se može igrati u kućici? Zanimljivo, ali ne baš fenomenalno. Svaka nova stvar je privukla njenu pažnju, što je bilo i za očekivati jer su mačke prilično zainteresirane za sve što se događa oko njih. No, oduševljenje? Taj film njeni vlasnici ipak nisu gledali.

Na kraju je odabrala i zavukla se u maleni šator, a onda je vlasnicima dala do znanja da želi da je ostave na miru. Kao da im poručuje da im je učinila uslugu time što je razgledala sve te stvari koje su kupili, ali joj je dosta, pa se ponijela poput kraljice koja svojim podanicima daje do znanja da odu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 02:09