SVI MOGU NA MORE

Minea još jednom apelirala na vlasnike kućnih ljubimaca: ‘Nemojte ih ostaviti...‘

- Ta mala bića koja imaju i srce i dušu, i osjećaju, mogu vam dati puno više ljubavi nego 10 ili 15 dana ili koliko već godišnjeg odmora - istaknula je

Minea

 Prijatelji životinja

Popularna pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea uzela je kratki predah od snimanja i nastupa te otišla na nekoliko dana na zasluženi godišnji odmor. Povodom toga, objavila je na Instagram Storyju video u kojemu, kao ovogodišnje zaštitno lice kampanje „Obitelj na more, a pas na ulicu?!” udruge Prijatelji životinja, govori o važnosti udomljavanja i odgovorne skrbi za kućne ljubimce.

- Prijatelji životinja to rade svake godine, pokušavaju apelirati na ljude da ne napuštaju pogotovo tijekom ljetnih dana, da svoje kućne ljubimce ne ostavljaju na cestama pa onda postanu nezbrinuti - rekla je Minea i istaknula da više od 10 tisuća životinja godišnje završi na cesti.

- Ta mala bića koja imaju i srce i dušu, i osjećaju, mogu vam dati puno više ljubavi nego 10 ili 15 dana ili koliko već godišnjeg odmora - istaknula je Minea, koja to najbolje zna jer i sama ima udomljenog psa Tobija.

Ona je nedavno pozirala s Aresom i Pikijem, simpatičnim psima iz zagrebačkog skloništa Dumovec koji traže dom, za vizuale plakata sa snažnom porukom: „Udomljavanje je ljubav – udomi, kastriraj i nikada ne napuštaj!”

- Ako se odlučiš imati psa ili mačku, tada ih voliš cijeli život, a ne samo do prvog odlaska na more. Životinje nisu artikli koji se kupuju, već prekrasna bića puna ljubavi. Udomljavanje psa ili mace plemeniti je čin ljubavi kojim spašavamo jedan vrijedan život i stvaramo doživotno prijateljstvo s četveronožnim članom obitelji - poručila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:19