SVI SU DOBRODOŠLI

Povljana na Pagu postala savršena dog-friendly destinacija, a promotor im je i jedan - pas!

Dvije plaže nude površine za trčanje, sjenovita područja za odmor, a u planu su i dodatni sadržaji za pse i vlasnike
 Ivan Vičević i Magdalena Vučković

Povljana na otoku Pagu postala je nezaobilazna destinacija za sve vlasnike pasa koji žele uživati u odmoru sa svojim četveronožnim prijateljima. Ova idilična općina na južnom dijelu otoka Paga nudi dvije plaže za pse, pružajući idealno mjesto za igru, kupanje i opuštanje u prekrasnom okruženju.

Plaže Stara Povljana i Bas nude prostrane površine za trčanje, sjenovita područja za odmor, a u planu su i dodatni sadržaji koji će omogućiti psima i vlasnicima cjelodnevni boravak i uživanje u morskim radostima.

U promociju Povljane kao dog-friendly destinacije uključio se i posebni ambasador – dalmatinac Pago, koji dolazi s otoka Paga. Ovaj četveronožac svojim šarmom i energijom privlači ljubitelje pasa iz cijelog svijeta, promovirajući sve ljepote koje Povljana nudi za ljubimce i njihove vlasnike.

image
Ivan Vičević i Magdalena Vučković

- Pozivamo sve ljubitelje pasa da dođu i uživaju u Povljani gdje ih očekuju nezaboravni trenuci sa svojim ljubimcima. Dođite i otkrijte zašto je Povljana postala omiljena destinacija za odmor sa psima. Čekamo vas s otvorenim srcem i šapama - poručili su iz Povljane i dodali kako su za ostvarenje ovog projekta zaslužni Općina, idejna začetnica (i Pagova vlasnica) Kristina Alaburić, Ivan Vičević i Magdalena Vučković, čije su fotografije pridonijele promociji plaža, te Stefani Vučković, model.

- Zajedničkim radom stvorili su atraktivne promotivne materijale kako bi vlasnike pasa potakli na odgovornije ponašanje, da čiste za svojim ljubimcima kako bi plaže ostale čiste i ugodne za sve posjetitelje i da paze na druge ljude i pse, osiguravajući sigurno i ugodno okruženje za sve - zaključili su iz općine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:25