SURADNJA

‘Ako udomite psa, Nacionalni park će vam omogućiti besplatno članstvo u Klubu prijatelja Krke‘

- Dođite, podržite udrugu, udomite prijatelja za cijeli život i postanite član naše zelene obitelji, poručili su

Ilustracija

 Duje Klaric/Cropix

Iz Nacionalnog parka Krka objavili su kako ta institucija s ponosnom podržava udrugu Šibenske šape, koja je u srijedu ispred kluba Azimu proslavila svoj rođendan. No, nije sve stalo samo na verbalnoj podršci, nego su odlučili kako će konkretno nagraditi sve one koji odluče nekom od čupavih štićenika te udruge pružiti topao i siguran dom.

- Ova volonterska udruga svakodnevno čini čuda za napuštene životinje, a mi smo tu da im pomognemo u njihovoj misiji. Postanite dio ove priče! Ako udomite psa iz udruge Šibenske šape, Nacionalni park Krka će vam omogućiti besplatno članstvo u Klubu prijatelja Krke. To znači da ćete, osim što ćete pružiti dom jednoj predivnoj životinji, moći uživati u ljepotama našeg Parka i postati dio naše zajednice ljubitelja prirode - poručili su iz parka i dodali:

-Dođite, podržite udrugu, udomite prijatelja za cijeli život i postanite član naše zelene obitelji - dodali su u objavi na društvenim mrežama, koja je oduševila mnoge ljubitelje pasa, ali i prekrasnog krajolika koji se može vidjeti u tom parku.

image

VauMijau Banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:28