VELESAJAM

Na Ambienti se ove godine održavaju dva druženja posvećena kućnim ljubimcima

Jedno od njih posvećeno je sigurnom okruženju za pse, mačke i kuniće
 Azil Dumovec

U četvrtak, 17. listopada, se na ovogodišnjoj Ambienti održava panel diskusija o kućnim ljubimcima. Na Zagrebačkom velesajmu će se od 18 do 18.45 raspravljati o sigurnom okruženju za ljubimce - mačke, pse i kuniće. Moderatorica je voditeljica zagrebačkog skloništa u Dumovcu, Tatjana Zajec. Gosti su Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja, Andrea Rajčić, predsjednica udruge Zecovi i Zrinka Korljan, urednica rubrike Vaumijau Jutarnjeg lista

- Doznajte kako svoj životni prostor učiniti dobrim domom i za kućne ljubimce! Korisne savjete dat će vam ljudi koji o tome imaju stručno znanje, ali i bogato životno iskustvo. Poslušajte kako ljubimcima omogućiti ugodan, čist, suh i miran kutak za odmor, ali i na što sve trebate pripaziti u ostatku doma kako bi on bio siguran za život ljubimca - poručili su organizatori.

Potom će u subotu, 10. listopada, veterinarka Kristina Lučić iz Dumovca od 15 do 15.45 održati predavanje o nevidljivim opasnostima koje prijete kućnim ljubimcima u našim domovima.

- Čak i domovi koji naizgled djeluju kao sigurna mjesta za život kućnih ljubimaca, skrivaju mnoštvo opasnosti! Među tim su opasnostima otrovne biljke, neke namirnice, sredstva za čišćenje i električni kabeli. Doznajte na što sve trebate pripaziti u svojem domu ako razmišljate o nabavljanju kućnog ljubimca - poručila je veterinarka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 00:47