KONAČNO

Odabrano idejno rješenje za azil na Klisu, napuštene životinje iz cijele županije korak su bliže do sigurnosti

Vrijednost nabave procijenjena je na 9 500 eura bez PDV-a, a odabrana je ponuda tvrtke Praxa za arhitekturu i dizajn

Ilustrativna fotografija

 Duje Klaric/Cropix

Odabrano je idejno urbanističko rješenje Regionalnog skloništa za životinje na Klisu. Odabrana je ponuda firme Praxa za arhitekturu i dizajn. Podsjetimo, u veljači ove godine su župan Blaženko Boban i načelnik Općine Klis Jakov Vetma potpisali sporazum o suradnji. No, od tada se ništa nije događalo, a iz županije Jutarnjem listu nikad nisu odgovorili na mail kojem smo im poslali 15. lipnja i u kojem smo ih pitali je li izabran voditelj projekta, pronađena lokacija na kojoj bi se gradilo te kad bi se moglo očekivati da počne izgradnja.

Jedan od najzaslužnijih za pokretanje ovog projekta je, kako doznaje Slobodna Dalmacija koja je vijest i objavila, jest Ante Zoričić koji je godinama gurao ideju o izgradnji skloništa za napuštene životinje.

Javni naručitelj je Splitsko-dalmatinska županija, a odgovorna osoba župan Blaženko Boban. Vrijednost nabave procijenjena je na 9 500 eura bez PDV-a, odnosno na 11875 eura. Praxa je dala ponudu od devet tisuća eura bez PDV-a, odnosno 11 250 eura s PDV-om pa su izabrani kao najpovoljnija opcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 20:13