STRAVA

Udruga iz Malog Lošinja: ‘Netko je ubio mačku, objesio ju je za špagu, prijavili smo slučaj policiji‘

U slučaju da se pronađe tko je usmrtio mačku, osoba će biti kazneno prijavljena
 Društvo za zaštitu životinja Mali Lošinj

Društvo za zaštitu životinja Mali Lošinj objavilo je uznemirujuću vijest o mački koja je pronađena mrtva. Ono što je u toj vijesti stravično jest činjenica kako je mačka nastradala.

- Kod hotela Helios prekjučer je pronađena mrtva, zdrava, mlada i svima poznata maca. Nađena je kako visi, obješena o špagu, te je kasnije pala na tlo. Tko je učinio ovo barbarsko djelo ne znamo ali vas pozivamo da nam se javite ako znate nešto o ovom događaju.

Naša volonterka je svoj rođendan provela kopajući po kontejnerima kako bi našla macu koja je tamo bačena. To je najmanje što je ova jadna maca zaslužila. Događaj je prijavljen policiji - objavili su iz udruge, odakle su dodali kako još uvijek ne mogu doći sebi od šoka. Premda su vidjeli, u godinama svojeg volontiranja, razne mačje sudbine, ova okrutnost ih je potresla.

Mnogi su njihovi pratitelji također bili šokirani i uznemireni onim što su pročitali, pa su izrazili nadu da su možda nadzorne kamere hotela snimile počinitelja. U slučaju da se pronađe tko je usmrtio mačku, osoba će biti kazneno prijavljena i za ovo je nedjelo moguća i zatvorska kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 21:02