AZIL ČAKOVEC

Dva psa u neobuzdanoj igri kao ‘manekeni‘: ‘Ako imate viška slame, javite nam...‘

Ona je ta koja grije, a veoma je laka za održavanje, pa je zato jako vole
 Azil Čakovec

Psima koji žive u azilima zima uglavnom teško pada. Istina, manje onima koji imaju bolju dlaku i krupniji su, no maleni psi koji nemaju poddlaku loše se provedu. Zbog toga im se u onim azilima koji zaista vode računa o svojim štićenicima u kućice stavlja slama. Ona je ta koja grije, a veoma je laka za održavanje, pa je zato jako vole.

No, ne vole je samo ljudi, nego i psi. Zaposlenici azila u Čakovcu snimili su dva psa, Joschija i Lasku, kako se ludo zabavljaju u slami.

- Imamo još jednu molbu danas. Da bi psima bilo toplije, stavljamo im u kućice slamu. Što smo imali smo već sve potrošili pa sad trebamo još. Noći su već jako hladne, i zima će biti duga, već nas hvata panika Ima li netko od vas slamu koju bi nam bio voljan donirati, molimo, javite se u inbox. Ili ako znate nekog tko zna nekog i kako već to ide, javite Pogledajte Joschija i Lasku kako su se lijepo ušuškali - poručili su i dodali kako se nadaju da netko ima viška slame. Za pse ona je pravi mali spas u hladnim zimskim danima koji su pred nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 05:32