NAPUŠTENE

Dvije malene mace voljele bi pronaći svoj dom i obitelj, koja bi ih udomila zajedno

Oni koji bi malenim bićima mogli pružiti dom mogu na se javiti na redakcijski mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 Privatni album

Dvije malene mačke traže dom! S obzirom na to da su stare, procjenjuje se, oko mjesec i pol dana, još uvijek nije posve sigurno da se radi o ženkama, no muškarac koji ih je pronašao i spasio misli kako se radi o ženkama.

Mace su veoma druželjubive, kaže on, i neprestano se zajedno igraju. S obzirom na to da se cijelo vrijeme zajedno i očigledno su vezane jedna za drugu, bilo bi idealno da se zajedno udome. To je, općenito, dobra ideja, jer stručnjaci uvijek savjetuju ljudima da doma imaju barem dvije mačke, kako bi bile društvo jedna drugoj. Najjednostavnije je udomiti ih zajedno, jer je tako čovjek siguran da će se dobro slagati.

image
Privatni album

- Zovemo ih male mace. Uredno obavljaju što trebaju u pijesku, a već jedu i suhu hranu. Za ozbiljne udomitelje možemo organizirati da ih dovedemo u Zagreb ili na području Istre. Mi ih stvarno nismo u mogućnost ostaviti kod sebe doma, a to smo i znali kad smo ih spasili. No, nismo ih mogli ostaviti tako malene i same na svijetu, pa smo ih doveli doma i odlučili im pružiti sve što možemo dok im ne pronađemo dom - kaže čovjek koji ih je spasio.

Oni koji bi malenim bićima mogli pružiti dom mogu na se javiti na redakcijski mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo vas onda povezati s ljudima koji trenutno o mačkama brinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:57