TRAŽI DOM

Skromni Vito uživa u posudi s vodom kao da je najveći i najljepši bazen

Njemu nije važno materijalno bogatstvo njegova budućeg vlasnika, važna mu je samo ljubav
 Screenshot Facebook

Svakodnevica pasa koji žive u azilu, bez obzira na to koliko se ljudi koji tamo rade trudili da im bude dobro, nije lijepa. Posebno im je teško u ljetne dane, zbog vrućina. Dio azila, a među njima je i onaj u Osijeku, tome je doskočio tako da psima daje bazenčiće s vodom. No, nekim psima su i kante dovoljne.

Jedan od njih je i maleni Vito, koji je svima pokazao kako se može uživati u posudi i ponaša se kao da je ona najveći, najbolji i najljepši bazen na svijetu. Njemu ona to i jest.

- Život je lijep kad si od kace napraviš bazen, jel‘ da Vito? I kad putem do Drave staneš pozdraviti i ježa i puža. I kad znaš da je veeeelika sreća u malim stvarima ... - napisali su iz osječkog azila, objavivši snimku svog štićenika, s nadom da bi se nekome ovaj neodoljivi malac svidio dovoljno da ga odvede doma.

Ne mora imati bazen, dovoljna je kada. Vito je pokazao kako mu je važno samo da se rashladi u vrućim danima, ali i da je neobično skroman. Njemu nije važno materijalno bogatstvo njegova budućeg vlasnika, važna mu je samo ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 18:49