VIRALNI HIT

Kakva snimka: Pogledajte omamljenog medvjeda kako pada sa stabla

Događalo se to u Lakewoodu, u američkoj saveznoj državi Washington

Screenshot Facebook

Što učiniti kada se medvjed previše mota među ljudima? Odgovor ovisi o tome gdje medvjed ima sreću ili nesreću živjeti. Ako je riječ o nekom dijelu svijeta gdje su ljudi svjesni važnosti divljih životinja, kao i problema koje je naša vrsta donijela u njihove živote, onda će ga uspavati i odnijeti na neko mjesto daleko od civilizacije.

Ako pak medvjed nema sreće u životu, upucat će ga.

Jedan je medvjed ipak imao sreće. Nesretnik je, mučen glađu, neko vrijeme dolazio među ljude i motao se naokolo tražeći kakav slastan zalogaj. Događalo se to u Lakewoodu, u američkoj saveznoj državi Washington. Nakon što je viđen nekoliko puta, lokalna osnovna škola nakratko je prestala raditi. Na teren su izašli veterinari koji su medvjeda vidjeli na stablu. Upucali su ga i čekali da sredstvo za omamljivanje, koje mu je došlo u krvotok, poče djelovati.

U međuvremenu su ispod stabla postavili zaštitu, na koju je on pao, a onda je njegovo nesvjesno tijelo preneseno dalje od ljudi. Iz Department of Fish and Wildlife objavili su kako je medvjed, koji se počeo kretati među ljudima nakon što ga je majka izbacila i njihova brloga, vraćen u divljinu, daleko od ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 14:06