DRAMA U DUGOJ RESI

Agonija mladića (17) u skladištu noćnog kluba: ‘Prebili su ga dok je glasno svirala muzika, stariji su od njega više od 20 godina‘

Uhićeni su predani pritvorskom nadzorniku te kazneno prijavljeni zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, ali i protupravnog oduzimanja slobode.

Tučnjava/ilustracija

 Cropix

Dvojica muškaraca su u u nedjeljnim noćnim satima istukla i ozlijedila 17-godišnjeg mladića u noćnom klubu na području Duge Rese, i to nakon što ga je jedan od njih odvukao u skladište, gdje se sve to dogodilo. Iz Policijske uprave Karlovačke su javili da su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika, radi se o muškarcima u dobi od 40 i 43 godine.

- U noćnim satima 29. rujna, dok je u noćnom klubu na području Duge Rese svirala glazba i bila puna posjetitelja, 40-godišnjak je uhvatio 17-godišnjaka i odvukao ga u prostoriju skladišta gdje su ga obojica osumnjičenika držala zatvorenim, odnosno ograničili su mu slobodu kretanja te u namjeri nanošenja teških tjelesnih ozljeda fizički ga ozlijedili i nanijeli mu više ozljeda udarajući ga rukama i nogama po glavi i tijelu i pritom ga lakše ozlijedili - kažu u policiji.

Radi osnovane sumnje da su osumnjičeni počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanje slobode i kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, dodaju u policiji, danas su predani pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 15:36