SVI SU ŠOKIRANI

Bivši policajac kod Garešnice istukao suprugu pa se pokušao ubiti, spriječili ga u zadnji tren: ‘Ovo je tuga za sve‘

Policija je novinarima MojPortal.hr-a potvrdila kako je muškarac uhićen te kako su u tijeku izvidne radnje

Ilustracija

 Cropix/

Gareščane je jutros zatekla tužna vijest koja nikoga ne može ostati ravnodušnim. Bivši i dugo godina umirovljeni policajac (63) u okolici Garešnice istukao je svoju suprugu, potom je vatrenim oružjem prijetio da će ju ubiti kao i sve oko nje. Naposljetku je pokušao sebi oduzeti život, no u tome su ga, brzom intervencijom spriječili policijski službenici, piše MojPortal.hr.

Policija je novinarima MojPortal.hr-a potvrdila kako je muškarac uhićen te kako su u tijeku izvidne radnje.

Brzo se pročulo o kome je riječ, a novinari su razgovarali s bliskim prijateljem obitelji kojeg je ovaj događaj pogodio i rastužio.

Odrasli sinovi

- U ratu je bio od prvoga do zadnjega dana, a sada ima karcinom. Radi se o inače mirnom obiteljskom čovjeku. Jako me iznenadilo kada sam čuo što je napravio jer nikada ne bih na njega pomislio da bi nešto takvo mogao učiniti, kaže sugovornik MojPortal.hr-a.

Dodaje kako supruga i on imaju dva sina, koji su sada odrasli ljudi.

- Oboje su fakultetski obrazovani, a jedan od njih je zaposlen je na visokoj poziciji. Tuga za sve nas, zaključuje sugovornik MojPortal.hr-a koji je čak i radio s muškarcem koji je u okolici Garešnice noćas zamalo izazvao pravu tragediju.

Kod ovakvih slučajeva je riječ o kaznenom djelu prijetnje i kaznenom djelu nasilje u obitelji, no detalji će biti poznati nakon što policija završi izvide, piše MojPortal.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 17:22