UŽAS KOD OBROVCA

Češki mediji pišu da je dječak išao na WC u grmlje i da se vratio s granatom! Otac: ‘Kći ima gelere u cijelom tijelu!‘

Otac ozlijeđene ističe da definitivno nije eksplodiralo nešto što je obitelj donijela sa sobom iz Češke
 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Češki mediji objavili su nove detalje o tragediji koja se jučer dogodila kod Obrovca, u kojoj je prilikom eksplozije poginulo devetogodišnje dijete, te su još dvije žene teško ozlijeđene.

Hrvatski su mediji danas pisali kako su eksplozivnu napravu donijeli sami članovi te obitelji iz Češke te da ju je dijete iznijelo iz automobila, njome se igralo, nakon čega je došlo do eksplozije. No češki mediji sada javljaju da je dijete otišlo na wc u grmlje i vratilo se s granatom u rukama, nakon čega je ona eksplodirala.

Dvije osobe bliske stradalima oglasile su se za češku Novu TV i ispričali što se zapravo dogodilo. Kažu da se češka obitelj vozila kući, a jedan se automobil pregrijao pa su stali. Dječak je tada otišao u grmlje obaviti nuždu, a kada se vratio, držao je granatu u ispruženoj ruci. Tada je došlo do eksplozije. Izvori bliski obitelji su rekli da je tamo bilo ukupno četvero odraslih i troje djece.

Tn.nova.cz piše o istom takvom razvoju događaja, a njima je sve potvrdio otac jedne od ozlijeđenih žena. On je ispričao da se obitelj planirala u subotu vratiti kući, a prije toga su namjeravali stati negdje na moru. No kako im se automobil pokvario, dječak je izašao iz automobila i vratio se s nečim što je zatim eksplodiralo.

- Zet je mislio da je pukao ovjes, rekli su da je zvuk bio sličan. Ali kad je vidio da moja kćer krvari, pogledali su iza auta, dijete je bilo mrtvo, ispričao je otac ozlijeđene žene.

Dodao je da je razgovarao s kćeri koja mu je rekla da je dobro, no zapravo ima gelere u želucu, u jetri i po cijelom tijelu, koji će joj biti uklonjeni tek kada se vrati u Češku.

Otac ozlijeđene ističe da definitivno nije eksplodiralo nešto što je obitelj donijela sa sobom iz Češke, a tvrdi i da naprava nije bila u automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 22:18